2 коментара
ill follow you down

Докъде ще последвате близките си?

Трейлър за филма I’ll Follow You Down с участието на любими актьори от близкото минало.

Преди време ви споменахме за един скромен фантастичен проект с участието на Джилиан Андерсън – I’ll Follow You Down. Радваме се да съобщим, че той се е реализирал и, макар трейлърът да затвърждава скромността на бюджета, изглежда доста сносно. Става дума за учен, Гейбриъл, който изчезва при мистериозни обстоятелства по време на едно от бизнес-пътуванията си. Събитието се отразява тежко на неговите съпруга, Марика, и син, Ерол. Няколко години по-късно Ерол и дядо му правят шокиращо разкритие за местоположението на Гейбриъл – ако се съди по анонса, то няма да е съвсем на този свят или в това време.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Освен агент Скъли, в лентата ще участват Хейли Джоел Озмънд (детето от „Шесто чувство“), Руфъс Сюъл („Ейбрахам Линкълн: Ловец на вампири“), Сузана Форниер (Зоуи от американския „Да бъдеш човек“) и Виктор Гарбър (бащата на Сидни от „Наричана още“). Режисьор и сценарист е Ричи Мехта.

Ранните ревюта хвалят филма за задълбочаването му в науката, добрата актьорска игра и завладяващата драма на персонажите, но признават ограничения му потенциал да се хареса на по-масовия зрител. Почти тоталната липса на специални ефекти е компенсирана от приличен саундтрак, а и силният драматичен фокус не прави тази липса забележима.

Филмът няма да минава по големите кина, но ще има лимитирани прожекции в САЩ. За тези, които няма да могат да го гледат в киносалон, но са любопитни какво са сътворили любимите им актьори, ще бъде достъпна онлайн версия за сваляне, която се очаква да бъде качена около 6 юни.

ill follow you down

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата