no one will save you

Домашно нападение от извънземни, с много ужас и без думи

Трейлър за филма No One Will Save You.

Хорърите са сравнително лесен жанр за правене на пари, защото хората ги обичат и ги гледат, а същевременно не е нужно да са много скъпи, за да получат слава или поне широко разпространение. Може би именно затова повечето са средняшки и невпечатляващи още от първите си трейлъри.

За качеството на филма „Никой няма да те спаси“ още не можем да говорим, но трейлърът е превъзходен. Без нито една изречена дума виждаме как едно момиче с агорафобия се справя с извънземен нашественик в дома си, а вероятно и с цялостна инвазия, покосила целия й град.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В главната роля е младата Кейтлин Девър, която не е особено известна в България, но Variety са я посочили като една от десетте актриси, които да следим с повишен интерес. Знаем също, че Браян Дъфийлд е сценарист и режисьор – той има вече няколко нелоши филма зад гърба си като Love and Monsters с Дилън О’Браян и Underwater с Кристин Стюард, както и по-хумористичните The Babysitter първа и втора част. Друга обнадеждаваща подробност е платформата, по която филмът ще излезе – Hulu, които миналата година ни изненадаха много приятно с Prey.

No One Will Save You излиза на 22 септември. У нас може би ще го видим по Disney+.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата