1 коментар
Star-Wars-Episode-VII-Educated-Theory

Джар Джар Бинкс се пробужда в новия трейлър за Star Wars

Липсваше ли ви комичният герой? Радвате ли се, че си купихте билетите предварително?

Един от най-мразените персонажи в киното и определено най-ненавижданият от сагата „Междузвездни войни“, Джар-Джар Бинкс, изненадващо се появява в новия трейлър на Star Wars: Episode VII – The Force Awakens!

Но затворете увисналите си ченета. Всъщност става дума за трейлър-пародия, направен от фен-шегобиец. На никого не би му хрумнало да върне точно този герой в култовата сага, така че дишайте спокойно – епизод VІІ ще е чист от зловредни примеси. Все пак клипчето си заслужава гледането, защото и други хора и персонажи са монтирани на неочаквани места, предизвиквайки усмивки:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Истинския трейлър можете да си припомните тук, а какво мисли актьорът зад така мразения извънземен и как Майкъл Джексън се е разминал с ролята прочетете тук. Ако пък и вие сте сред хората, които ненавиждат Джар Джар Бинкс, вижте друг монтаж – на уж изтрита от първия филм сцена, в която той умира.

Междувременно, „Междузвездни войни: Епизод VІІ – Силата се пробужда“ разби тотално всички рекорди и очаквания за предварителни продажби. Повече от месец и половина преди да излезе по кината, филмът е продал билети за 80 милиона долара. Пропуските за прожекции в премиерния ден на много места отдавна са изчерпани и се продават на черната борса за космически суми. За сравнение, предишният рекордьор по предварителни продажби, „Игрите на глада“ е направил около милион. Какво да кажем – явно хората наистина нямат търпение за новия епизод, а Дисни удариха джакпота с колосалната си инвестиция при закупуването на правата.

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens излиза на 18 декември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата