1 коментар
z nation martin

Джордж Р. Р. Мартин става зомби

Авторът на „Песен за огън и лед“ ще се пошегува със себе си чрез кратка поява в сериала „Z нация“.

Зомби-сериалът на Syfy Z Nation вече започна втория си сезон. Макар да е евтина продукция от продуцентите на „Акулонадо“ (които си намигнаха, като вкараха зомбинадо в един от епизодите на първи сезон), тя е една от най-хитовите на телевизията за фантастика и всъщност е интересна за гледане.

Сега обаче немъртвият хумор на „З нация“ ще се издигне до нови нива, тъй като Джордж Р. Р. Мартин влиза в сериала! Човекът зад „Песен за огън и лед“, и съответно „Игра на тронове“, ще се появи като зомби на самия себе си. Немъртвата версия на Мартин ще се покаже на екран с евентуалната последна част на поредицата, „Мечта за пролет“ като намек към феновете, че дори и светът да звърши в зомбокалипсис, авторът пак ще направи всичко възможно, за да завърши поредицата си. Именно това е била и причината Мартин да се съгласи на превъплъщението за епизодичната поява.

Появата ще стане в осми епизод на новия сезон, в който героите ще попаднат на Колекционера – нов персонаж, който държи при себе си зомбита на известни хора, за да ги използва за собствените си пъклени планове.

Ето и трейлър за втори сезон на акулонадовите живи мъртви:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата