1 коментар
Lost Josh Holloway

Джош Холоуей ще се бори за Колония

Звездата от Lost и Intelligence е с главна роля в потенциалния сериал Colony.

Red XФеновете на Джош Холоуей вероятно не са били особено доволни от спирането на „Разузнаване“ след само един сезон. Новият сериал на русокосия актьор, изгрял с „Изгубени“ не можа да привлече достатъчно публика и беше посечен от брадвата на NBC.

Това обаче не означава, че телевизионните продуценти са изгубили вяра в Холоуей и способността му да носи рейтинги. Той е нает за главната роля в нов проект за сериал, който може да видим още догодина, ако оцелее пилотната фаза – „Колония“.

В Colony Лос Анджелис е окупиран от „мистериозна“ чуждоземна сила. Дали това означава извънземни или просто друга нация от Земята, все още не се знае (alien може да означава и двете), но ние, очевидно, стискаме палци за първото.

Героят на Джош Холоуей е бивш агент на ФБР, който, за да спаси семейството си, работи с окупационното правителство, за да елиминира растящата съпротива. Отсега е ясно, че ще му се налага да взема нелеки решения, противопоставяйки семейството си и града си (а може би и целия свят?).

Засега е поръчан само пилотен епизод от канала USA. Сценаристи са Карлтън Хюс (който е изпълнителен продуцент на „Изгубени“) и Раян Кондал („Херкулес“). Ако първата серия се хареса на телевизията, ще бъде поръчан цял сезон, който вероятно ще бъде готов за догодина.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата