VoicefromtheStoneBig

Емилия Кларк ще чува гласове от камъните

Трейлър за независимо продуцирания Voice from the Stone.

„Игра на тронове“ определено започна като амбициозен сериал, но никой не подозираше висините на успеха, който той пожъна. Това важи и за актьорите в него, повечето от които – неизвестни преди да се появят там. Благодарение на ролите си в емблематичната продукция на HBO обаче много от артистите се прочуха и намериха стабилен трамплин за по-нататъшните си кариери.

В огромна степен важи това за Емилия Кларк. Макар тя да е най-противоречивата актриса (някои я намират за особено красива, а други са потресени от веждите й / някои смятат, че е идеална за ролята на Денерис, а други се чудят на дървената й игра) от състава, младата британка работи в доста високопрофилни продукции докато почива между снимките на сезоните. Влезе в ролята на Сара Конър за „Терминатор: Генезис“, игра и в романтичната комедия „Аз преди теб“. Следващият й проект е по-различен, защото е независимо продуциран филм. Известните актьори отиват в такива не защото ще вземат някакъв заслужаващ споменаване хонорар, а за да покажат уменията си и да подобрят имиджа си. Именно това опитва Кларк във Voice from the Stone, чийто трейлър излезе вчера:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Както си личи от клипчето, Кларк играе сестра Верена, която отива да се грижи за травмирано момче, онемяло след смъртта на майка му. Зад зловещо намусената му физиономия обаче може би се крие свръхестествена сила – гласът на майка му, който той чува от стените… Филмът върви по едноименния роман на Силвио Рафо, като действието се развива в Италия през 50-те години на миналия век.

Честно казано, не изглежда кой знае колко впечатляващо, а и не си личи да има особена динамика между момчето и Верена. Хорърът обаче е по-скоро психологически, така че трейлърът може би просто няма как да покаже дали филмът е добър или не. Щом е с Емилия Кларк, ще се гледа, но е добре да имаме едно наум, че разпространението му няма да е широко дори в САЩ, а снимките за се провели в рамките на месец и нещо още през 2014 година. Премиерата на „Глас от камъка“ е насрочена за 28 април в отбрани американски кина и на VoD.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата