8 коментара
terminator-genisys-poster

Трейлър за „Терминатор: Генезис“

Арнолд Шварценегер се завръща, а Емилия Кларк е новата Сара Конър!

Късно снощи излезе трейлърът за следващия „Терминатор“. За него вече знаем, че ще видим Арнолд Шварценегер в своя остаряла версия, както и Емилия Кларк в ролята на Сара Конър (Линда Хамилтън няма как да се подмлади). Знаем още, че бившият Доктор Мат Смит също ще има роля, може би на войник от бъдещето, но нямаме много информация. Имаме своите опасения за качеството на предстоящия проект, но сме склонни да му дадем шанс. Стига толкова приказки, да се насочим към самия трейлър:

https://www.youtube.com/watch?v=62E4FJTwSuc

Какво мислите? Ще става ли новият Terminator за гледане или ще бъде жалък опит за изсмукване на още пари?

Ако трябва да сме честни, Емилия Кларк не ни изглежда особено убедителна, а Арнолд Шварценегер определено е имал и по-добри сцени (без да го смятаме за актьор от висша класа). Добра е идеята да се обърнат ролите на Сара Конър и защитника от бъдещето – тук той уж идва да я пази, а тя се оказва по-боеспособна от него. Добре изглеждат и екшън сцените (напомнят донякъде на двойката), имаме сцени както в бъдещето, така и в миналото/настоящето. Това обаче сякаш са единствените неща, за които можем да се хванем в надеждата си филмът да не опропасти всичките ни добри спомени от поредицата, та дори и от сериала.

Иначе вече е официално потвърдено, че „Генезис“ ще запази събитията от Терминатори 1 и 2, макар и като случили се в паралелна вселена, а филмите 3 и 4, както и сериалът, ще бъдат тотално заличени от континуума. Ходът е рисков, но пък може и да се окаже успешен, въпреки че филмът вече страда от доста гласно изразени съмнения на фенове и критици за качеството му.

Но да не слагаме тигана в огъня преди да сме уловили рибата, нека първо гледаме филма, а после да го отписваме като поредната простотия на Холивудската фабрика за римейкове. Официалната премиерна дата за Terminator: Genisys е 1 юли 2015.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата