1 коментар
Raised-by-Wolves

Готови сме за втори сезон на Raised by Wolves

Тийзър за следващата глава от андроидската история на Ридли Скот.

„Отгледани от вълци“ е интересен сериал, въпреки някои свои по-странни или по-бавни моменти. Има впечатляващи сцени, андроиди с получовешка психика и, може би, извънземни. Но също така има и религиозни препратки. Въпреки че не всичко в него е идеално, чакаме втори сезон с нетърпение. Той ще дойде почти година и половина след първия. А днес излезе първият хубав тийзър към него с интересни кадри от предстоящите епизоди:

https://www.youtube.com/watch?v=uhUTqO4Ci68&ab_channel=HBOMax

Според синопсиса, във втори сезон на Raised by Wolves андроидите Майка и Баща, заедно с подопечните им шест човешки деца, се присъединяват към нова атеистична колония в тропичната зона на мистериозната планета Кеплер-22Б. Но интегрирането в това ново общество е само началото на проблемите им – „естественото дете“ на Майка се завръща и заплашва да унищожи остатъците от човешката раса.

Рекламата е обилна на кадри и загатва, че втори сезон ще бъде по-интересен и приземен. Спестени са ни кадри със змея, родил се в края на първи сезон, което може би значи, че той няма да бъде основна тема през цялото време. Стискаме палци сериалът наистина да намери себе си, да се е поучил от грешките си до момента и да ни достави добър втори сезон!

Премиерата ще бъде по HBO и HBO Max на 3 февруари.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата