5 коментара
vdthoklaus

Готви се разклонение на „Дневниците на вампира“

„Оригиналните“ ще вземе един от най-интересните елементи на сериала и ще го направи център на своя сюжет.

Изображение с име: Hayley_vd
Фийби Тонкин не бива да се цупи, защото пак се уреди с добра тийн-роля

Успехът на „Дневниците на вампира“ е толкова голям, че CW вече се замисля за разклонение! Любимецът на феновете и фенките, вампирът Клаус, ще бъде негов главен герой. Разклонението ще се казва The Originals и ще се занимава със семейството на Оригиналните.

В главните роли са вече добре познатите Джоузеф Морган (Клаус) и Фийби Тонкин (Хейли). Двамата ще се завърнат в епизод, който хем ще послужи за редовен такъв от The Vampire Diaries, хем ще послужи за пилот, който да измери интереса у феновете за това дали такъв сериал би имал потенциал.

Серията ще бъде излъчена в САЩ на 25 април и вече се пише и продуцира от Джули Плек. Клаус ще се завърне във френската част на Ню Орлиънс, където го очаква оригиналното семейство вампири. Там Клаус отново ще се събере с бившето си протеже Марсел и с върколачката Хейли.

„Клаус е просто невероятен герой, а Оригиналното семейство има много интересна динамика. Това ни накара да почувстваме, че двата елемент могат да направят чудесен сериал“, казва директорът на телевизията, Марк Педовиц. „Клаус е един от основателите на Ню Орлиънс и затова сериалът ще се развива именно там.“

Идеята за сериала се е зародила в разговори между Педовиц и Уорнър Брос, като преди това им е била „подшушната“ от Джули Плек, която ръководи нещата и в The Vampire Diaries, заедно с Кевин Уилямсън. Кевин обаче не е предявявал претенции към новия проект, а напротив, защитил е Джули и е казал да я оставят сама да го ръководи, тъй като идеята и визията са си нейни.

Много от феновете все още обожават „Дневниците на вампира“, но се заражда чувството у тях, че сериалът започва да се изтърква. Може би това разклонение е точната рецепта за разчупване на модела?

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата