the happytime murders

Happytime Murders с нестандартен трейлър

Комедията за убийствата на плюшените играчки набляга на простотията за новия етап от промоцията си.

Мелиса Маккарти определено се превърна в една от емблемите на съвременните комедийни филми, дори и на тези, които не се притесняват да включват псувни или нецензурни сцени, за да забавляват зрителите. Именно в този жанр е Happytime Murders. Честно казано, първият трейлър не беше нещо кой знае колко впечатляващо, затова дори не ви го и представихме, но пък вторият предприема по-различна тактика и акцентира на елементите за възрастни. Официално предупреждение: Въпреки плюшените играчки, филмът не е за деца.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продуцентите описват филма като „мръсна комедия от осеменения Лос Анджелис, където кукли и хора живеят заедно. Двама детективи, всеки със своите тайни, един човек и една кукла, са принудени да работят заедно, за да разрешат бруталните убийства на актьорския състав от старо детско тв-предаване с кукли.“ Слоганът удачно допълва описанието – „Тук е само улицата, няма го Сезам“.

Режисьор е Брайън Хенсън, който преди време пое юздите на бизнеса, основан от баща му – The Jim Henson Company (всички кукли на „Фарскейп“ са правени от тях). В главните роли са Мелиса Маккарти, Бил Барета, Елизабет Банкс, Джоел Макхейл, Мая Рудолф и др.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Явно е, че „Убийствата във Хепитайм“ не е за всеки и много хора няма да харесат просташкия му плосък хумор. Но пък има и такива, които вероятно ще му се зарадват, а има и някаква вероятност филмът да се окаже по-интелигентен, отколкото се представя. По нашите кина The Happytime Murders ще излезе на 7 септември, 2 седмици след американската премиера.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата