1 коментар
Superintelligence poster

Мелиса Маккарти ще спасява света от свръхинтелект

Трейлър за филма Superintelligence.

Преди време споменахме за новия проект на комедиантката Мелиса Маккарти – филма „Свръхинтелект“, в който тя ще си взаимодейства с изкуствен интелект. 3 години по-късно вече имаме трейлър за Superintelligence, в който виждаме, че ИИ-то всъщност се чуди дали да не унищожи света и непохватната героиня на Маккарти е тази, която ще го убеждава, че хората заслужават да живеят.

https://www.youtube.com/watch?v=9bRe8sEcOvQ

В началото идеята беше Маккарти да бъде и сценарист на филма, а съпругът й, Бен Фалконе, да режисира. Той е изпълнил своята част от сделката, но нея явно я е домързяло, тъй като за сценарист е нает Стийв Малъри (известен единствено с „Голямата работа“, в който отново главна актриса е Маккарти). В актьорския състав виждаме и Джеймс Кордън – популярен британски водещ, познат на феновете на фантастиката предимно с двете си гостувания в „Доктор кой“. Екипът възнамеряваше да пусне филма по кината през декември 2019 г., но в последствие са решили да го продадат на HBO Max (американския еквивалент на HBO GO).

Стрийминг платформата възнамерява да го пусне на абонатите си на 26 ноември и го промотира като „идеален филм за деня на благодарността“.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата