melissa-mccarthy-01

Мелиса Маккарти ще се среща с изкуствен свръхинтелект

Комедиантката подготвя нов проект със съпруга си в рамките на нашия жанр.

Изображение с име: melissa_mccarthy_ben_falcone_a_pМелиса Маккарти е една от най-търсените актриси за комедии в момента, макар че тя работи предимно с двама режисьори – съпруга й, Бен Фалконе (с когото са направили The Boss и Tammy), и Пол Фийг (Bridesmaids, The Heat, Spy, Ghostbusters).

Новият проект, с който пухкавата комедиантка се захваща, ще бъде четвъртият й съвместен такъв с Фалконе. Казва се Super-Intelligence и е научнофантастична комедия, като самата Мелиса е сценарист, заедно със Стийв Малори – друг чест сътрудник на съпружеската двойка. Във филма героинята на Мелиса и нейн приятел или приятелка ще се изправят срещу изкуствен интелект с огромен капацитет. Това изобретение ще промени начина, по който човешката цивилизация се развива.

Преди да се стигне до развитие по този проект, Маккарти и Факоне ще пуснат третия си филм, който не е научнофантастичен – Life of the Party. Той ще излезе в седмицата след „Отмъстителите: Войната за вечността“ и ще послужи като знак дали съпружеската двойка ще произвежда всичко по една и съща формула, както досега, или е способна и на по-различни проекти. Засега „Супер интелигентност“ изглежда нестандартен проект за тези творци, но винаги може да се вкара в руслото на познатото, ако те решат така.

Филмът още няма премиерна дата, тъй като е в много ранен етап на реализация.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата