4 коментара
zashitniki-4

И руснаците ще си правят супергерои

Очакваният блокбъстър „Защитники“ ще бъде руският отговор на „Фантастичната четворка“.

Няма съмнение, че супергеройският жанр е най-успешният за киното през последните години. „Фантастичната четворка“ на Джош Транк е само изключение, което потвърждава правилото – манията по хората със суперсили е огромна и завладява хората не само в САЩ, но и навсякъде по света.

Един от основните съперници на САЩ в световната политика, Русия, явно ще търси начин да излезе напред и в супергеройския аспект. Предстоящият високобюджетен филм „Защитники“ ще обогати жанра с интерпретацията на познатата формула през призмата на братушките и тяхната реалност.

https://www.youtube.com/watch?v=-9fWrjOIb5I

Според официалното резюме на сюжета, „По време на Студената война тайната организация „Патриот“ е създала отряд супергерои, в който са влезли представители на различни съветски републики. Години наред те са крили самоличността си, но в трудни времена винаги се намесват. Те са свирепият Арсус, неуловимият Хан, безстрашният Лер и невидимата Ксения“.

Режисьор е Сарик Андреасян, а в главните роли са Антон Пампушний, Санжар Мадиев, Себастян Сисак, Алина Ланина, Станислав Ширин, Валерия Шкирандо и Вячеслав Разбегаев.

Няма насрочена дата за официална премиера, но вероятно филмът ще излезе през 2016 г.

ERoZxoeXTEE

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата