Replicas-Keanu-Reeves

Киану Рийвс ще репликира хора

Трейлър за филма Replicas

Какво бихте направили, ако имаше възможност вашият мозък да бъде копиран в синтетичен такъв и ваше копие да продължи да живее като андроид? Бихте ли се възползвали от тази възможност? Или бихте се уплашили и разпердушинили всичко около вас? Първото звучи по-логично, но ако нещо се обърка, както винаги става във филмите, ще се стигне до второто:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Горният трейлър показва само концепцията на технологията, но има и още един – в него разбираме повече за сюжета и личната драма на героя. Имайте предвид, че има повече спойлери, така че, ако вече проявявате интерес, може би е по-добре да го пропуснете.

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Реплики“ е заснет в Пуерто Рико с 30 милиона долара бюджет. Киану Рийвс обича да се снима в нискобюджетни продукции с потенциал, така че присъствието му тук е добър знак – той е и продуцент. Режисьорът и двамата сценаристи имат скромен опит в Холивуд, но нямат нещо лично тяхно, което да сте чували. Продуцентската компания и разпространителите са сравнително неизвестни, така че едва филмът ще има широко разпространение по света, камо ли у нас. Вече е показван на филмовия фестивал в Торонто през 2017 г., официална световна премиера обаче още не е имало – предстои.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата