sp2-ocu-div

Клипчета от Oculus, Divergent, The Amazing Spider-Man 2

Пълен трейлър за Oculus с Карън Гилън и Кейти Сакхоф, тв-реклама за „Дивергенти“ и клипче зад кадър за любовта между Питър и Гуен в „Невероятният Спайдър-мен 2“.

Макар да изглежда малко странно, най-интересният трейлър от тази седмица е към сравнително нискобюджетен хорър филм. Да, обаче в него участват Карън Гилън („Доктор кой“) и Кейти Сакхоф („Бойна звезда Галактика“, „Ридик“). Преди време ви представихме първия му тийзър, а сега е време да ви покажем и официалния трейлър:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Тук вече съвсем ясно се вижда, че злото същество от огледалото обладава майката и бащата се принуждава да я спре. Децата оцеляват и решават да отмъстят на демона като порастват, но борбата определено няма да е нито лека, нито такава, каквато изглежда. Карън Гилън определено изглежда способна да изнесе целия филм на гърба си, а Кейти Сакхоф няма как да не бъде стабилна поддържаща актриса.

Продължаваме с „Дивергенти“, които малко изненадващо бяха оценени от анализаторите на способни да съберат толкова приходи през първия си уикенд в бокс-офиса, колкото и „Здрач“ навремето. Филмите по тийн-книги определено са привлекателна ниша, макар че зад всеки успех като „Хари Потър“ и „Игрите на глада“ стои и по един финансов провал като „Прелестни създания“ и „Играта на Ендър“. И въпреки не кой знае колко топлото посрещане на трейлъра за адаптацията на историята с петте касти, специалистите отреждат отлично представяне на филма. Вижте най-новата му тв-реклама:

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Премиерата на „Невероятният Спайдър-мен 2“ наближава и след купищата екшън-трейлъри е време за малко любов. Както и в първия филм, отношенията между Питър и Гуен ще заемат основно място в сюжета и ще претърпят нови развития. Клипчето зад кадър разказва повече за това и завършва с един много романтичен жест на човека паяк към неговата любима:

http://www.youtube.com/watch?v=7Z37tnIGUOk

 

Oculus излиза в САЩ на 11 април, Divergent идва у нас на 21 март, а The Amazing Spider-Man 2 – на 18 април.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата