the-inquisitor-star-wars-rebels

Кои са бунтовниците в Star Wars Rebels

Изобилие от клипчета за предстоящия анимационен сериал Star Wars Rebels.

След значителната инвестиция на Дисни, която й осигури правата за „Междузвездни войни“, студиото запретна ръкави и започна да разработва франчайза на няколко фронта. Първият, разбира се, са филмите, които ще започнат от декември 2015 година с „Междузвездни войни: Епизод 7“ (в него ще се завърне оригиналното трио на Люк и Лея Скайуокър и Хан Соло). Но преди това ще имаме възможност да гледаме нов анимационен сериал, наречен „Междузвездни войни: Бунтовници“. Той ще започне да се излъчва в САЩ още тази есен и маркетинговата кампания за него вече тече с пълна сила.

Като начало, предлагаме ви да видите тийзърите към сериала:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Действието в Star Wars Rebels ще се развива между епизоди 3 и 4 от филмите и ще проследява влиянието на разрастващата се Галактическа империя върху хората. От пепелта на преврата на Ситите, унищожил Сената и Джедайския орден, се ражда съюзът на бунтовниците. Те се стремят да саботират растежа на империята и опитите й да наложи тирания над галактиката.

Ако видяното дотук ви звучи интересно, то на следващата страница от статията можете да видите и клипчета, представящи всеки от главните герои. Имаме разнообразен екипаж от хора, роботи и извънземни, включително и такива с по две опашки от главите (които, както знаем, могат дори да бъдат секси).

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата