tv-front

Трейлъри за Ghost Wars, Happy!, Vikings, Star Wars: Rebels

Повече за новите сериали „Призрачни войни“ и „Хепи“, промота за пети сезон на „Викинги“ и четвърти сезон на „Междузвездни войни: Бунтовници“.

От доста време насам слушаме за новите сериали на Syfy и, колкото и ниски очаквания да имаме за тях, все пак сме любопитни да видим на какво ще приличат. Вече имаме тази възможност, поне що се отнася до Happy! и Ghost Wars.

Идеята за застаряващ бивш полицай, който след разминаване със смъртта започва да вижда летящ син еднорог, звучи достатъчно откачено, че да я харесаме. Но дали реализацията й ще е адекватна? В трейлъра има забавни и интригуващи моменти, но има и тъпи шеги. Комиксът обаче се продава доста добре, така че кой знае – може да се получи поне умерен успех от типа на Preacher или Outcast, които не са разбиващи хитове, но оцеляха след първите си сезони. Друг е въпросът, че те показаха и нужното качество, докато на „Хепи“ (или пък „Щастливко“?) все още му предстои. Премиерата е на 7 декември българско време.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Доста по-въздържан и стандартен е Ghost Wars – там идеята е не да се разсмеете, а да се уплашите от злите духове на починалите в затънтеното градче. Интересно мото са избрали за сериала – „В призрачните войни не умираш, а само сменяш страната“. Роман Мърсър е отшелник в отдалечено градче в Аляска, превзето от паранормални сили. Той трябва да се пребори с предразсъдъците на съгражданите си и своите лични демони, за да събуди психичната си сила и да спаси всички от призрачните появи, заплашващи да унищожат града. Syfy вече са излъчили премиерния епизод и оттук нататък ни чака по една нова серия всяка седмица.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Сега е време да се завърнем към нещо по-познато, макар и половината герои в него да са нови (и грозни). В пети сезон на „Викинги“ ще се разрази гражданска война между свирепите скандинавски племена. Това обаче няма да попречи на пътуване далеч на юг, както и на среща с един също доста кръвожаден епископ. Любопитно ще е да видим и какво се случва в Париж, макар че досега нито един трейлър не е показал кадри оттам. Новите серии започват на 30 ноември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

За финал – нов трейлър за последния сезон на „Междузвездни войни: Бунтовници“. Феновете вече знаят какво да очакват, това клипче просто им дава още епични сцени. Въстанието започва и е готово да продължи в Rogue One и A New Hope. Премиерата на новите епизоди е на 16 октомври.

https://www.youtube.com/watch?v=G-m7NQJtcpc

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата