larp izn

Конкурс за разкази и още изненади от Фентъзи ЛАРП център

Фентъзи ЛАРП центърът вече има свой онлайн магазин, в който можете да си купите подходящи фентъзи дрехи и аксесоари.

Помните ли Фентъзи ЛАРП центъра? Оттам има интересни новини. Нашите приятели организират конкурс за разкази под наименованието „Лятна буря“. Всички творчески натури могат да се включат с по нещо лятно и фантастично до 21 юни, а наградата е новият роман на Брандън Сандерсън „Елантрис“. За повече подробности – http://fantasylarpcenter.com/index.php/fanta_irena/events/competitions/190-summerstorm.

Другата изненада от Фентъзи ЛАРП центъра е, че те са вече с една стъпка по-близо до осъществяването на техните, а и на някои от вашите мечти. Искало ли ви се е да се превъплътите във фентъзи герой? Вече можете да си купите автентични аксесоари и дрехи в техния онлайн магазин. Те са първите, или поне първите, за които ние чуваме, които предлагат подобни продукти на феновете в България. Магазинът е на адрес http://fantasylarpcenter.com/index.php/larpshops.

За септември пък се готви интересно събитие – „Турнирът на болярите“. В крепостта Царевец желаещите ще се пренасят назад във времето и ще влизат в ролите на боляри от времето на Второто Българско Царство. За повече подробности – http://fantasylarpcenter.com/index.php/events/coming/187-turnir-bolyari

Както виждате, във Фентъзи ЛАРП центъра не спят, ами постоянно организират по нещо интересно за феновете. Ако се интересувате от подобен род мероприятия, съветваме ви да следите сайта им.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата