2 коментара
legion s1 poster copy

„Легион“ завършва както и започна – странно

Трейлър за трети и последен сезон на Legion.

„Легион“ беше един от най-интригуващите сериали на 2017 г., но вторият му сезон миналата година се отдаде твърде много на странностите и забрави за сюжета. Ако изобщо може да се каже, че логическата последователност на събитията някога е била цел на сериала. Заради нестандартната си постройка, Legion не е хитова продукция, но все пак е с достатъчна гледаемост, за да бъде завършена подобаващо – или поне така, както сценаристите искат и могат. Третият и последен сезон е готов и скоро ще направи своята премиера, а днес имаме неговия трейлър:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Въпреки че главният герой тук е Х-мен супергерой, втори сезон обърна нещата като го направи на архизлодей – или поне на потенциален такъв. Този обрат е бил планиран от сценаристите още в избистрянето на концепцията на сериала преди години. Дейвид вече може да пътува във времето, което го прави много труден за убиване. Но Амал Фарук и някогашната му приятелка Сидни ще направят всичко възможно да го елиминират, за да спасят света.

За финала ще се появи и бащата на Дейвид – самият професор Х. За съжаление, той няма да бъде изигран от Патрик Стюарт или Джеймс Макавой, а от нов за ролята актьор – Хари Лойд (Питър Куейл от Counterpart и Визерис Таргариен от Game of Thrones). Стефани Корнелюсен (Mr. Robot) пък ще бъде майка му.

Сезонът започва излъчване в САЩ на 24 юни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата