lena headey beacon 23

Лена Хеди оцелява в космически трилър

Трейлър за Beacon 23.

Страхотна новина за феновете на Лена Хеди от „Игра на тронове“ и „Терминатор: Хрониките на Сара Конър“. Актрисата оглавява нов сериал, чийто сюжет се развива на космическа станция! Beacon 23 е адаптация на едноименния сборник с къси разкази от Хю Хауи и се прави за MGM+ (бившия EPIX). Вижте трейлъра, за да придобиете представа за атмосферата на сериала:

Бутон за зареждане на YouTube видео

На нас ни изглежда доста интересно и определено ще му дадем шанс, въпреки че първоначалните реакции към трейлъра не са особено обнадеждаващи и засега нищо не говори за предстоящ хит. Хвърлянето на Orphan Black като заглавие от филмографията на единия продуцент е добър ход, но също така се споменава сериалът Invasion, който безапелационно беше избран за най-лошия сериал в нашата класация за 2021 година. Вече е поръчан и заснет дори втори сезон, като за него главният сценарист от първи сезон Зак Пен (работил по един куп комиксови филми) е сменен с Глен Мазара от „Живите мъртви“ и Джоуи Блейк.

Според синопсиса Beacon 23 се развива в далечния край на Млечния път и следва Астър, правителствен агент, и Хейлан, бивш военен, чиито съдби се преплитат след като двамата се оказват в капана на един от многото „маяци“ за междугалактически пътешественици. Всеки маяк се ръководи от добре обучен човек и специален изкуствен интелект. Астър и Хейлън не си вярват и постоянно са в конфликт.

Премиерата на „Маяк 23“ е на 12 ноември в САЩ, може би ще го видим и в България в недалечно бъдеще.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата