Abraham-Lincoln-Vampire-Hunter m

Линкин Парк помагат на Ейб Линкълн да лови вампири

Новият трейлър на предстоящия филм е и видеоклип към новото парче на групата, което пък е част от саундтрака.

Улисани в хитри странични клипчета и модерни начини за промоция, филм-мейкърите в САЩ сякаш забравиха добрата стара практика за сътрудничество с известни музикални групи. Групата прави саундтрак и включва сцени от филма във видеоклипа, а филмът я спонсорира и спомага за разширяването на репертоара й. В повечето случаи се получават хубави песни и клипове, така че всички остават доволни. Ето че този вид промоция се използва отново.

Тук става дума за известен реално съществувал американски президент, който е представен като ловец на вампири, а това малко пречи за сериозното възприемане на каквото и да е, но все пак резултатът е сполучлив:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Ако трябва да сме честни, това е и първият трейлър на „Ейбрахам Линкълн: Ловец на вампири“, който все пак провокира някакъв интерес към филма. Клипът включва и много сцени, които не сме виждали досега, а музиката е адски подходяща. Е, Linkin Park не са банда от вчера и знаят как да подходят към поставената им задача, поради което браво и на маркетолозите, че са се насочили именно към тях.

Лошото е, че филмът все пак най-вероятно няма да поднесе приятна изненада (не казвам „разочарова“ защото едва ли някой има високи очаквания към него), макар и да има доста кървави битки с вампири и някои интересни за 3D-то ефекти. Не пречи да му се даде шанс, стига да се превъзмогне нелепата основна идея.

Abraham Lincoln: Vampire Hunter тръгва по българските кина на 3 август, месец и нещо след премиерата в САЩ, която е този петък.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата