1 коментар
trailers-ab-vh-prometheus-iron-sky-lockout

Клипчета от Abraham Lincoln: Vampire Hunter, Lockout, Iron Sky, Prometheus

Вижте международния трейлър на „Прометей“, гледайте началото на „Желязно небе“ и откъс от „MS1: Максимална сигурност“ и разберете истината за един от най-великите американски президенти

Досега тактично избягвахме новините около „Ейбрахам Линкълн: Ловец на вампири“, защото, честно казано, прилича на някоя пълна простотия. Нищо, че е на Тим Бъртън и Тимур Бекмабетов, по роман на Сет Греъм-Смит. Просто идеята, че известният американски президент всъщност е бил ловец на вампири, ни се струва прекалена, дори за Холивуд. Е, някой все пак може да го хареса, затова ви предлагаме последния трейлър за филмчето:

 

http://www.youtube.com/watch?v=9ZOTQCO05zo

 

Не изглежда много зарибяващо, но ако имате различно мнение, можете да го споделите в коментарите. Ние минаваме на следващото клипче – 5-минутен откъс от научната фантастика в космическия затвор – „MS1: Максимална сигурност“. Не че в нея е вложен много повече акъл, но все пак може би ще хвърлим едно око на филма… когато го хванем по някоя кабеларка след години.

 

http://www.youtube.com/watch?v=O3rCu2JApGM

 

Увеличаваме уау-фактора и преминаваме към „Желязно небе“. Най-вероятно и него ще търсим по кабеларките, тъй като едва ли някое кино у нас ще се навие да го прожектира (световната премиера е на 4 април), но за разлика от горните две предложения, това го чакаме с интерес. Вижте как започва научнофантастичната пародия за хитлеристите от Луната:

 

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

E, нека все пак включим и нещо по-високопрофилно в статията, а именно международния трейлър на „Прометей“. Не е чак толкова вдъхновяващ, колкото американския (защото не залага на ужаса, а на бавното начало), но пак си струва да се види:

 

http://www.youtube.com/watch?v=1MhQe8V8IXc

 

Abraham Lincoln: Vampire Hunter идва в България на 3 август (месец и нещо след световната премиера), Lockout – на 20 април, Prometheus – 8 юни, а Iron Sky… когато му дойде времето.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата