1 коментар
guardians-of-the-galaxy-vol-2-concept-art

Мария Бакалова с роля в Guardians of the Galaxy vol. 3

Джеймс Гън нарича българската актриса невероятна.

Изображение с име: maria_bakalovaРядко нашите новини съвпадат с тези в масовите медии за простолюдието, но в случая имаме причина да се вълнуваме заедно с останалия български народ. Мария Бакалова, която получи номинация за Оскар заради дебюта си в „Борат 2“, а наскоро доукраси и филма „Мехурът“, ще участва в трета част от култовата Марвелска поредица „Пазители на галактиката“. Там нашето момиче застава редом с Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Ботиста, Карън Гилън (с която вече се познават от The Bubble), Вин Дизел и Брадли Купър. Филмът ще бъде последен за поредицата (или поне последен за Джеймс Гън, Дейв Ботиста и вероятно за този състав на Пазителите като цяло), така че Мария се включва точно навреме.

Не се разкрива каква е ролята й, но Джеймс Гън е пуснал туит по повод изтичането на новината. Той пише: „Да, да, да, добре, вероятно трябва да съм изненадан, че ви отне толкова трудно да разберете това. Мария Бакалова е невероятна“. Самата Бакалова пък пише емоционален пост, в който казва: „Не мога да обясня урагана от емоции, който чувствам сега. БЛАГОДАРЯ ТИ, Джеймс Гън, беше невероятна чест за мен да работя с теб! Обичам те, обичам всички, замесени в GotGvol3! Каква сбъдната мечта! Сега вече най-накрая мога да го кажа – Аз съм Грут!“.

Бакалова говори в минало време, защото снимките на филма вече са приключили. Явно участието й е трябвало да бъде запазено в тайна максимално дълго. След като никой не е разбрал за ролята й чак досега, можем да предположим, че тя няма да бъде особено голяма. Трейлърът на The Bubble ни накара да очакваме повече от нея във филма, но в крайна сметка там тя имаше само поддържаща роля. „Пазители на галактиката 3“ е най-високопрофилният й проект до момента, но предвид огромното количество сюжетни линии, които Гън трябва да завърши, едва ли има много място за нов персонаж. От друга страна – кой знае – може пък нашето момиче да бъде гласено за член на екипа на Пазителите в следващи части от поредицата. Дори и да е просто единична епизодична роля, успехът е голям и Мария заслужава искрените ни поздравления и възхищение!

Стискаме палци за добра роля и още по-успешна кариера в Холивуд!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата