3 коментара
screenshot mass effect 3 80

Mass Effect ще има още DLC-та

Omega няма да е последното разширение на историята.

Изображение с име: Mass-Effect-3-OmegaПрез септември, горе-долу по същото време, когато Рей Музайка и Грег Зесчук (създателите на BioWare) напуснаха гейм индустрията, компанията обяви дългоочакваното DLC за Mass Effect 3 Omega. Новината излезе по-малко от месец след изизането на Leviathan, който успя да тушира част от недоволството на феновете, причинено от финалите на Mass Effect 3.

Оказва се, че от BioWare планират още допълнителни материали за сваляне, като ще продължи и съдържанието за single player. Това е казал Кис Прийстли от ПР-отдела в отговор на въпрос в Туитър докога ще продължат да излизат DLC-та за играта.

Omega ще излезе на 27 ноември (за Европа най-вероятно 28 ноември) за Xbox, Play Station 3 и PC, и ще бъде най-голямото разширение на игра досега. Феновете ще имат възможност да се завърнат на култовата за историята на играта космическа станция Омега и отново да видят Ария Т`лоак. Сюжетът е бил предвиден още за самата игра, но в последствие от екипа са решили, че е най-добре върху него да се изгради цяло DLC. Както може да се очаква, събитията в него ще се развият преди категоричния край на историята в играта, което донякъде позволява на феновете да играят и да си представят, че той не се е случил и не ги е разгневил. Но от друга страна, това малко обезсмисля усилията на играчите, защото при такъв финал, има ли наистина значение какво се случва преди него?

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата