genie

Мелиса Макарти е джин в нов коледен филм

Трейлър за филма Genie.

Коледните празници са удобен повод за телевизиите и стрийминг платформите да избълват купища семейни комедии с познати формули, а понякога и актьори. Едно от предложенията за тази година е Genie – филмът на Peacock (вероятно у нас ще дойде по SkyShowtime) е с известната комедийна актриса Мелиса Макарти в главната роля. Въпреки че обикновено тя участва в тъпи филми, тук ще опита нещо различно – ще бъде джин, който ще изпълнява безкрайно количество желания на човека, потъркал лампата й.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Синопсисът е достатъчно кратък и не казва нищо различно от трейлъра – „Докато животът му се разпада, Бърнард потърква кутия за бижута и без да иска пуска на свобода джина Флора, която може да му помогне“. Естествено, сюжетът се развива по време на Коледа, а задължителното събиране на главния герой със семейството му се очаква да стопли сърцата на домакините пред екраните.

Филмът вече е излязъл в САЩ, очакваме го по някое време и в България, макар че родният вариант на платформата SkyShowtime е доста зле откъм информация по тези теми.