3 коментара
men-in-black-international

Men in Black: International с първи трейлър

Крис Хемсуърт и Теса Томпсън искат да съживяват поредицата… Но така едва ли ще успеят.

Излезе и трейлърът на „Мъже и жени в черно“, предстоящият за догодина филм. Хубавото е, че рекламното видео е по-добро от това на „Хелбой“. Лошото е, че това изобщо не е утеха…

Бутон за зареждане на YouTube видео

Поредицата Men in Black е събрала 1,65 милиарда долара от кината по света с трите си филма. Но тъй като поради алчността на Уил Смит и възрастта на Томи Лий Джоунс не е толкова лесно да се направи четвърти, Сони набързо спретнаха едно разклоненийце, което носи заглавието Men in Black International – чрез запознанство с неамерикански агенти се запазва вселената, но се избягва нуждата от поява на стари актьори (не че е изключено някой познат да отскочи за една-две сцени, като например Ема Томпсън в ролята на Агент О).

Уви, вкарването на жена като партньор на главния мъж, не се харесва много от консервативните фенове, които държат на думичката „Мъже“ в заглавието, а и самият трейлър не прави нищо, за да опровергае критиците – няма нито една забавна шега, нищо оригинално или впечатляващо. Най-надъхани за филма изглеждат феновете на Тор и Валкирията от Марвелската вселена. В „Тор: Рагнарок“ Крис Хемсуърт и Теса Томпсън вече си партнираха изненадващо успешно и сега ще стискаме палци химията им да се пренесе и в тази продукция. Като цяло, обаче, очакванията за Международните мъже в черно са доста ниски.

Премиерата е на 14 юни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата