The-Hallow-poster

Не ходете в гората на The Hallow

Трейлър за обещаващ хорър от Сънданс.

Пореден независимо продуциран филм на ужасите пробива бариерата и се прочува. Този път говорим за The Hallow, проект на режисьора-дебютант Корин Харди (който всъщност е нает и за римейка на „Гарванът“, ако той изобщо някога се случи). В него става дума за семейство с бебе, което се мести в ирландската провинция и се сблъсква с древни зли същества в гората около дома им. В главни роли са Джоузеф Мол („Игра на тронове“), Бояна Новакович („Отведи ме в Ада“) и Майкъл МакЕлхатън (пак „Игра на тронове“). Вижте трейлъра за „Светинята“:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Явно към селската простотия и консерватизъм не трябва винаги да се отнасяме с насмешка. Демоните в този филм изглеждат доста страшнички, като от „Светинята“ изглежда растат и някакви ужасни… неща. Сюжетът не изглежда особено оригинален, но отзивите за филма са доста добри и той се е превърнал в минихит на фестивала Сънданс, където е направил премиерата си.

The Hallow тръгва по кината в САЩ от 6 ноември. До родните такива едва ли ще стигне, но все някак ще можем да се доберем до него.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата