dead by daylight

Не заспивайте – Фреди Крюгер ви дебне

Убиецът влиза в Dead by Daylight.

Познавате ли Фреди Крюгер? Емблематичният за хоръра образ се е появявил в десетина филма от франчайза „Кошмари на улица Елм“ (оригинала на Уес Крейвън, продължения, сериал, пресичания и римейкове) и остава популярен в поп-културата и сред феновете. Е, въпреки че още няма новини за подготвяния пореден римейк на Nightmare on Elm Street, Фреди Крюгер все пак ще се завърне по-рано отколкото очаквате. В предстоящото DLC на Dead by Daylight.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Тийзърът по-горе не разкрива много, освен присъединяването на Фреди към вселената на играта, но не е и необходимо за феновете й. Те знаят, че идеята в нея е да се изправят група „оцеляващи“ срещу убиец с неестествена сила. Играчите могат да се превъплъщават в персонажи както от едната, така и от другата страна.

Предишни DLC-та на Dead by Daylight са добавяли Коженото лице от „Тексаско клане“ и Майкъл Майърс от „Хелоуин“, така че разработчиците имат опит в работата с хорър икони. Фреди пък вече е бив добавян към други игри, като например Mortal Kombat. Ще бъде интересно да видим кошмарния убиец да драска с ноктите по стените още няколко пъти.

Точната дата за премиерата на новото съдържание с Фреди Крюгер не е известна, но вероятно ще бъде преди края на октомври.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата