2 коментара
nepoiskano dobro ttt

Непоискано добро от светлини сред сенките

Нов колективен роман, дело на децата от казанлъшкия клуб.

Изображение с име: nepoiskano dobro cccТворците от българския клуб „Светлини сред сенките“ продължават да пускат нови романи. Последната фантастика родно производство, която „Човешката библиотека“ представят на пазара в хартиен и електронен вариант, е „Непоискано добро“.

В самия край на 2012 г., когато всички очакват свършека на света или здрав купон по повод провала на поредното страшно пророчество, се случва нещо. Само петдесет години по-късно човечеството не помни какво го е сполетяло и не познава живот, различен от подземните „понички“, в които дори тревата и дъждът са изкуствени.

Доколко е реален светът, в който живеят новите хора? В какво превръща децата небрежното родителство? Каква е цената на истинската любов? Тези и още важни въпроси поставят двете части на романа „Непоискано добро“ на клуб „Светлини сред сенките“.

Това е деветият поред колективен роман на младите автори. Техният „Аурелион: Вечният баланс“ завърши на 29-то място в „Малкото голямо четене“ през 2011 г., а от известно време тече и кампания за набиране на средства за неговото филмиране.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата