maze runner scorch trials

Нов трейлър за „Лабиринтът: В обгорените земи“

Зомбита и екшън в продължението на „Лабиринтът: Невъзможно бягство“.

Септември наближава, а с него и премиерата на „Лабиринтът: В обгорените земи“! Втората част на една от по-успешните и качествени тийн-поредици изглежда доста различна от първата, но продължава историята от същото място. Езерните току-що са избягали от Лабиринта, но тепърва трябва да минат през ЗЛО и Обгорените земи. Там ги чакат истинска пост-апокалиптична обстановка и зомбиподобни заразоносители.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Хитовата поредица на Джеймс Дашнър се справя добре и във филмовия си вариант, режисиран от Уес Бол. В главната роля продължава да е звездата от „Тийн вълк“ Дилън О`Браян. Към него обаче се присъединяват цял куп звезди от „Игра на тронове“ – още в трейлъра виждаме Ейдън Гилън, който отново ще приложи уменията си за манипулация върху младежи. Неговият герой, Дженсън, ще предложи спасение на огладнелите деца от Лабиринта, но истинските му намерения ще се окажат не толкова чисти. Неговите колеги Томас Броуди-Сангстър (Жожен Рийд от сериала) и Натали Емануел (Мисандей) ще му помагат в привличането на фенове на Game of Thrones. Другите по-значими актьори в продължението са Роза Салазар, Катрин МакНамара, Джейкъб Лофланд, Джанкарло Еспозито, Лили Тейлър и Бари Пепър, както и завръщащите се от първата част Кая Скоделарио, Ки Хонг Лий и Патриша Кларксън.

Малко преди да кажем „сбогом“ на „Игрите на глада“, The Maze Runner: The Scorch Trials ще задоволи нуждите ни от порастване, приключения и активна борба срещу системата.

„Лабиринтът: В обгорените земи“ излиза на 18 септември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата