1 коментар
WandaVision

Нов трейлър за „УондаВижън“ загатва за разчупени реалности

WandaVision съживява Вижън… поне донякъде.

Disney+ пусна пълен трейлър за предстоящия си сериал „УондаВижън“, който ще се фокусира върху двамата персонажи от „Отмъстителите“. Там, уви, Вижън загина в сблъсъка с Танос, но сега изглежда, че Алената вещица ще намери начин да го съживи… поне в своята глава. И по начин, който ще направи живота им доста странен…

Бутон за зареждане на YouTube видео

Отдавна се спекулира, че странните сцени, наподобяващи стари комедийни сериали, са всъщност знак, че Уонда ще се опита да използва силата си (да вкарва мислено хората в илюзорни светове) върху себе си. Този трейлър сякаш потвърждава тази теория, като усилието на Алената вещица да задържи изкуствената реалност няма как да бъде поддържано вечно и затова тя се пропуква неколкократно само в тези кадри, а кой знае колко още в сериала. Идеята е доста интересна и със сигурност сериалът изглежда нестандартен и различен от това, което Марвел обикновено предлагат. Със сигурност пробването на нова формула ще е за добро, остава да видим доколко ще бъде сполучлив.

В трейлъра виждаме и Катрин Хан, която играе ролята на любопитна съседка в началото, а след това сякаш е съживена редом с Вижън. Тя не е позната героиня от филмите, но най-върлите комиксови фенове я разпознават като Агнес – ментор на Алената вещица.

Първоначалната идея беше „Сокола и Зимния войник“ да бъде първият сериал на Марвел за Дисни+, но поради разместванията на графиците заради коронавируса тези планове се промениха. Сега той е отложен за догодина, а „УондаВижън“ се очаква да излезе през декември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата