1 коментар
orphan black t

Нови трейлър и награда за Orphan Black

Пийбоди и надъхващ трейлър за неочаквания хит на 2013 г., чийто втори сезон започва след броени дни.

Тъй като втори сезон на Orphan Black започва след броени дни, на 20 април, то е време… да започнем да гледаме първи сезон наново! Лично аз ще го направя в следващите две седмици, за да съм напълно готов за новите серии. А ако вие все още не сте го гледали дори веднъж, то вече има още една причина да го направите – поредната награда за сериала! След номинаците за Еми и Златен глобус, както и наградата на телевизионните критици за феноменалната актьорска игра на Татяна Маслани, дойде ред и на наградата Пийбоди.

На церемонията Orphan Black е бил описан като „уникален, свръх-зареден и стилизирана научна фантастика, която изследва темите за идентичността, човечността, биоетиката и генетичните изследвания в моментите, в които екшънът спира, за да може зрителят да си поеме дъх. Да гледаш Татяна Маслани в главната роля е наслада.“

За тези от вас, които вече знаят за какво става дума, BBC America е подготвила нов трейлър. Той е доста по-уверен от досегашните – има си свой саундтрак (The Yeah Yeah Yeahs – Gold Lion), гордо показва цитати от получените хвалби от критиците и, разбира се, разкрива нови сцени от предстоящия сезон.

http://www.youtube.com/watch?v=TjnwweTyOPw

В последно време само най-вървежните и оригинални сериали си позволяват да правят трейлъри на фона на комерсиални песни, които няма да използват в самия сезон. Радваме се да видим, че Orphan Black се присъединява към клуба. Изобщо, тази година маркетинговата кампания около сериала е на много по-високо ниво – разбира се, благодарение на успехите на първи сезон. Докато миналата година едва се насилваха да пуснат по някое тийзърче или трейлърче, тази година материалите изобилстват. Миналият трейлър беше още по-надъхващ, а по-долу ще видите клипче, в което сценаристите обясняват какви са им плановете за новия сезон. На следващата страница от статията пък сме събрали клипчетата за всеки отделен герой (тъкмо да си припомните, че болшинството от тях се играят от една и съща актриса, колкото и неразпознаваема да е тя), в които има и много сцени, непоказвани в трейлърите досега.

Новите кадри очертават разделителната линия между двете страни – Сара, Феликс и Косима от едната, Рейчъл (всичките дотук играни от Татяна Маслани), Пол (Дилън Брус) и Д-р Лийки (Мат Фрюър) от другата. Трудно е да разберем на чия страна ще застанат Алисън (Татяна Маслани) и Делфин (Евелин Брошу), но най-вероятно ще го играят двойни агенти. Само времето ще покаже къде ще се впишат новобранците Майкъл Хуйсман („Игра на тронове“), Мишел Форбс („Бойна звезда Галактика“, „Истинска кръв“), Питър Аутърбридж („Никита“, „Красавицата и звяра“) и Ари Милън („Никита“).

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата