4 коментара
stargate-thirdspace-header-2019-tvshow

Обновена: Ново разклонение по StarGate – Thirdspace

StarGate: Thirdspace ще донесе радост на всички фенове.

И ето една добра новина за всички фенове на космическите саги. Явно допитванията до феновете и несекващите интерес и носталгия са си казали думата. Разклонението ще се казва Stargate: Thirdspace и ще стартира късния септември на 2018 година.

Самият сюжет все още е тайна, но общата информация е, че основното действие ще се развива на орбитална стация в другия край на вселената, явно използвана за нещо важно от Древните и случайно посетена от екипа на Дестини в една от междинните му точки. Явно се оказва, че тази станция има връзка с гейта, който е на Земята. И общо взето, това е всичко, което знаем, освен уверението на сценаристите, че ще видим нови непознати форми на живот, които ще се отличават драстично от всичко видяно – нали все пак сме в другия край на вселената. А ние можем само да гадаем как биха изглеждали те, дали ще бъдат 4-метрови подобни на аватарите или пък плоскоглави в стил „Денят на независимостта“.

Изображение с име: stargate-thirdspace-innerview

От малкото изтекли снимки и чернови не можем да направим кой знае какво заключение, но е интересно да се видят.

Изображение с име: stargate-bam-bam
Връзката със Земята е важен факт, понеже отваря много вратички на сценаристите за свързване и препратки с другите сериали и филми, а и дава възможност за заплаха спрямо нашата планета и евентуални посещения от тези „нови и невиждани“ форми на живот.

Продуциран отново от MGM и с малки размени на роли – по-конкретно Брад Райт, който този път ще се завърне като изпълнителен продуцент, а Дейвид Уининг ще седне на режисьорския стол. Този факт автоматично навява на мисълта, че това разклонение ще има повече шансове от Вселена.

За актьорският състав все още не се знае почти нищо, освен че ще видим познати лица с епизодични роли, което е и съвсем нормално за Старгейт.

Честит 1 април!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата