fantastic beasts crimes of grindewald

Нют и Дъмбълдор са добър екип

Трейлър за „Фантастични животни и къде да ги намерим 2“.

Светът на Хари Потър отново е на голям екран с поредицата „Фантастични животни и къде да ги намерим“. Продължението на хитовия филм от преди 2 години се казва „Фантастични животни: Престъпленията на Гриндевалд“. В него Нют Скамандър тръгва на турне, за да промотира своята книга – Fantastic Beasts and Where to Find Them. Но обиколката му е съкратена, когато мрачният магьосник бяга от затвора и учителят на Нют, Албус Дъмбълдор, го вика, за да му помогне да го върнат обратно зад решетките. Приятелите на Нют отвъд океана пък отново са въвлечени в приключения когато Гриндевалд бяга от САЩ, за да си търси последователи в Европа.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Трейлърът е пълен с препратки към „Хари Потър“, които определено са радващи за феновете на поредицата, направила Дж. К. Роулинг богата и световно известна. Въпросната отново е сценарист, а Дейвид Йейтс се завръща като режисьор. В главните роли са познатите ни Еди Редмейн, Катрин Уотърстън, Дан Фоглър, Алисън Сюдол и Джони Деп. Джъд Лоу влиза в образа на (младия) Дъмбълдор, а Зоуи Кравиц се присъединява като Лета Лестрейндж – бивша съученичка, приятелка и потенциално бивше гадже на Нют. Създателят на Философския камък, Николас Фламел също ще има роля в сюжета, като актьорът в образа му е Бронтис Джодоровски.

Героите ще минат през много различни градове, макар че основна сцена ще бъде Париж от преди 90 години. Втората част ще се опита да е по-добра от първата като придобие повече черти на трилър и по-малко комедия.

Премиерата на „Фантастични животни: Престъпленията на Гриндевалд“ е на 16 ноември 2018.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата