OrphanBlack-Episode4-Trailer

Orphan Black – подновен за 4 сезон

Още преди да е преполовил епизодите от тази година, „Клонинги“ вече спокойно гледа към следващата.

orphan-black-comic-bookТази година Orphan Black се различава от предишната по 2 критерия – единият е, че отново забърза темпото, вместо да го забави както през втори сезон, а другият е, че е преждевременно подновен, вместо BBC America да ни държи в напрежение до последно. През 2016 година отново ще имаме 10 епизода с клонингови мистерии, несполуки и партита.

За да помогне с рейтингите на обичания от мнозина, но неизвестен за широката публика сериал, BBC America си партнира с AMC, в чиято мрежа излъчи повторения на първи и втори сезон, както и първи епизод от трети сезон. Покрай новите епизоди има и много повече ревюта и медийно отразяване, което, вероятно, също е резултат от ПР-стратегия на канала. Събраната публика не е кой знае колко голяма (малко под 2 милиона за епизод 3.01), дори като се вземат и другите две излъчени серии има спад спрямо предишния сезон, но явно е достатъчна за подновяване.

Наградите за Татяна Маслани и нейното феноменално изпълнение в двуцифрено количество роли продължават да валят – 2 пъти Critics’ Choice, TCA, Young Hollywood, Gracie, 2 награди Canadian Screen, Златен глобус, SAG и People’s Choice.

Президента на телевизията, излъчваща Orphan Black, Сара Барнет, казва, че „Клонинги“ е изцяло оригинален и свеж сериал, който изпъква дори в днешния пренаселен телевизионен пейзаж. Вълнуващото и виртуозно изпълнение на Татяна Маслани повежда брилянтен актьорски състав и ние сме изключително радостни да уведомим нашата гръмогласна и страстна фен-база, че завладяващото приключение ще продължи и следващата година“.

Честито на клонираните! Междувременно, епизодите от трети сезон продължават да се излъчват всяка събота, като финалът на сезона ще бъде на 20 юни. Още чакаме да видим в каква роля ще се присъедини Ксения Соло от Lost Girl към състава. Стискаме палци да останат мъжки клонинги и за догодина.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата