2 коментара
tv356

Трейлъри за ТВ-фантастиките за есента

Вижте кадри от The Passage, Cosmos: Possible Worlds и Manifest.

През последните два-три дни излязоха купища трейлъри за нови фантастични сериали, които тепърва ще ни радват. Тук ще съберем тези, за които чуваме за пръв път и чиито премиери очакваме през есента или зимата на тази година.

Fox ще ни предлага напрегната драма в The Passage. Тайна правителствена лаборатория експериментира с опасен вирус, който може или да излекува всички болести, или да доведе до край на човечеството. 10-годишната Ейми Белафонт е избрана за следващия обект, а Брад Уолгаст е федералният агент, който трябва да я заведе при учените. Неговата съвест обаче надделява над задълженията му и той решава вместо това да избяга с нея, за да я спаси от лабораторната маса. Сериалът е по трилогията „Проходът“ на Джъстин Кронин, издадена у нас от изд. Intense.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Fox ще атакува и с научно-популярен сериал – трети сезон на „Космос“ с Нийл Деграс Тайсън, съвместен проект с National Geographic, които ще излъчват у нас паралелно с американската премиера. Подзаглавието тази година е „Възможни светове“ и ще се занимава с духовната страна на научните изследвания. Живеем в златната ера на откритията на нови светове, които да изследваме и евентуално да заселим. В безбрежността на космоса и времето, тяхното количество и събраните в тях истории са практически безкрайни. Епизодите на Cosmos: Possible Worlds ще разкрият доскоро непознати светове, включително в миналото и бъдещето, както и такива, на които някой ден може да живеем.

Бутон за зареждане на YouTube видео

NBC опитва с нещо по-различно, но същевременно много познато – „Пътнически манифест“. В Manifest става дума за група хора, които се качват на самолет и изчезват за пет години и половина. Когато най-накрая кацат, светът вече се е променил, но и самите те не са същите. Тук очакваме много драма и мистерия в стил „Изгубени“, „Възкресение“, може би и щипка „4400“. В главната роля е Джош Далас от „Имало едно време“.

https://www.youtube.com/watch?v=BhKmfJrnrw0

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата