1 коментар
a-discovery-of-witches

Пълен трейлър за сериала „Аз, вещицата“

В телевизионната адаптация на романа играе и българинът Юлиан Костов.

Почитателите на фентъзи поредицата „Аз, вещицата“ на Дебора Харкнес могат да потрият доволно ръце, защото изглежда, че най-накрая ще могат да се зарадват на добра адаптация (преди години уж щяха да правят филм с Ана Торв от „Експериментът“ в главната роля, но този проект пропадна). Сюжетът изглежда като идеално пасващ на неутихващата линия тийн-романси със свръхестествени същества – в случая една вещица ще се влюби в един вампир и двамата заедно ще се изправят срещу клановете си, за да разкрият тайната на омагьосан ръкопис и да бъдат заедно.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Този трейлър определено е по-изпипан от тийзъра, който видяхме преди време. Още повече, тук виждаме британските тв-звезди Алекс Кингстън и Линдзи Дънкан, които са белег за високо ниво на продукцията.

Интересен факт е, че в сериала ще играе и българинът Юлиян Костов. Той живее на Острова от 8 години и вече има няколко успешни изяви – показа се в два епизода на 24: Live Another Day и изигра главната роля в най-успешния инди филм на Великобритания за 2017, Another Mother’s Son. Тук ще го видим като демона Тимур.

Премиерата на A Discovery of Witches е на 14 септември по британската телевизия Sky One. Стискаме палци сериалът бързо да дойде и у нас по официални канали.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата