9 коментара
the-host-poster-570x855

Пълен трейлър за The Host

Момиче се влюбва в момче. В мозъка на момиче е вкаран извънземен паразит. Обладано момиче се влюбва в друго момче. Отново любовен триъгълник между тийнейджъри от Стефани Майер.

„Здрач“. Дума, филм, натоварени с толкова много настроения. Стефани Майер и кино адаптацията на един от хитовите й романи промениха завинаги вампирския жанр. От кръвожадни убийци, царуващи през нощта, вампирите се превърнаха във влюбени тийнейджъри, които блестят на слънце, ходят на училище и се влюбват в смотани девойки. „Здрач“ намери своята фенбаза и пожъна големи успехи в бокс-офиса – същото сега ще направи и последната му част, която от днес е по кината. Същевременно, това е филмът, който е събрал най-много омраза и подигравки за това хилядолетие. Кой каквото ще да казва, Стефани Майер остави ярка следа върху жанра за десетилетия напред.

Няма как всичко това да не влияе на очакванията за „Скитница“. Следващият хитов роман на Майер, който си проби път към киното. Той вече е и с трейлър, разбира се, излязъл навреме, за да се пуска преди последната част на „Здрач“ в киносалоните.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Любов, любов и пак любов. Целувки, милувки и сърцераздирателни драми. Ясно е, че това ще е основата на The Host. Но възможно ли е да има и нещо повече? Възможно ли е извънземната инвазия, потенциално повдигнатите теми за размисъл, пост-апокалиптичната обстановка, превзетите от извънземни хора да направят филма интересен за всички? Или всичко това ще е само невзрачен фон за следващата тийн-драма, която ще допадне на гърлите и ще понесе нова вълна критики от всички останали?

В официалното описание не се говори много за любов, въпреки че именно на този елемент разбираемо залага трейлъра. Иначе става дума за извънземен паразит, на име Уанда, който е вкаран в тялото на Мелани Страйдър. Уанда обаче не превзема тялото на червенокосата тийнка, а успява да направи симбиоза с нея, след което се присъединява към свободните хора и се бори срещу своя собствен вид, който иска да пороби Земята.

Режисьор и сценарист е Андрю Никол, който вече ни е известен от „Гатака“ и „Крадец на време“. Странно е човек с такава филмография да се отдаде на любовна драма с извънземни, но факт. В главните роли са Саоирс Ронан, Макс Айрънс, Джейк Абел, Даян Крюгер и Уилям Хърт.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата