transformers-4500

Пълен трейлър за Transformers: Age of Extinction

„Трансформърс: Ера на изтребление“ разкрива основния си актьорски състав, роботи и сюжет.

По-малко от 4 месеца преди премиерата на филма, най-накрая имаме трейлър за „Трансформърс: Ера на изтребление“. Четвъртата част ще продължи историята на роботите, но ще ни представи нови герои от човешката страна (заменяйки спорните фигури на Шая Лебьоф и Меган Фокс). Събитията се развиват една година след тези в предишния филм, а трейлърът дава доста ясна представа за сюжета:

Бутон за зареждане на YouTube видео

В главната роля този път е Марк Уолбърг, който играе начинаещ изобретател, живеещ във ферма заедно с дъщеря си и нейния приятел. Когато открива не кой да е трансформър, а самият Оптимус Прайм, тримата попадат в центъра на поредната порция разрушения и битки с роботи.

Майкъл Бей отново е режисьор на филма, въпреки че се зарича този да му е последен. Още по трейлъра си личи, че се е постарал да създаде по-интересни персонажи с по-силен емоционален заряд, макар че едва ли някой ходи да гледа „Трансформърс“ на кино заради хората в него.

От друга страна имаме и интересни роботи, сред които се откроява Динобот. Основните злодеи за този филм ще са Галватрон и Локдаун, които трябва да са познати на феновете на франчайза.

Transformers: Age of Extinction излиза на 27 юни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата