4 коментара
The-Last-Man-On-Earth 1 ms 022415-750x400

Поръчаха още един сезон за Last Man on Earth

Комедията на Fox впечатли както зрителите, така и критиците, поради което си заслужи поне още една година живот.

„Последният човек на Земята“ се оказа една от изненадите на сезона. Харесвана от критиците и гледана от зрителите, комедията си спечели куп хвалби. Новите разкрития в сюжета и членове на актьорския състав показаха, че заглавието подвежда и Фил Милър не е последният човек на Земята, но това се очакваше. Хубавото е, че всеки от добавените герои допринася за нестандартната атмосфера в сериала.

Дотук успехът сред критиците е безспорен, а рейтингите са силни и сравнително постоянни. Ето защо новината за поръчката на втори сезон не изненадва никого. Президентът на Fox казва следното:

Знаехме, че имаме нещо специално с The Last Man on Earth. Той е един от тези редки сериали, които продължават да добавят дълбочина на сюжета си седмица след седмица. Много сме развълнувани, че този смел, оригинален и изобретателен сериал беше харесан както от зрителите, така и от критиците, и нямаме търпение да видим къде ще ни отведе творческия гений на Уил, Фил и Крис (трите основни творчески сили зад проекта) в сезон две.

Следващият епизод е специален, двоен, и в него Фил „най-накрая ще бъде застигнат от малко добър късмет“, според описанието. Дали сериалът ще запази нивото си (както догодина, така и за остатъка от първи сезон), предстои да видим, но новината определено е добра за феновете и за тези, които търсят нещо различно. Епизодите излизат всеки понеделник наше време.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата