7 коментара
vinci-dome-ext

Премиерни дати за Da Vinci’s Demons 2, Under the Dome 2, Extant

…А също и нов трейлър за „Демоните на Да Винчи“

Един от най-добрите сериали за миналата година беше дебютиращият „Демоните на Да Винчи“. Феновете на продукцията очакват втория й сезон с нетърпение и днес ще ги зарадваме, че той ще започне на 23 март наше време. Поръчката е разширена до цели 10 епизода, а вече имаме и по-пълен трейлър (не че предишният беше скромен откъм разнообразие на показаните сцени, но този дава по-близък поглед върху това, което ни очаква).

http://www.youtube.com/watch?v=p-KYOREcZ_8

Междувременно, CBS обявиха премиерните си дати за новия си сериал Extant и за втори сезон на „Под купола“. Въпреки че първоначално се планираше двата сериала да се излъчват в една и съща вечер, в последствие програмните директори са ги разделили. Причината – със Стивън Спилбърг зад кадър и с Холи Бери в главната роля, Extant няма нужда от комбинация с хитов сериал, за да събере публика – той самият вече е гласен за успех.

Припомняме, че в него ще става дума за космонавтка, която се завръща на Земята след едногодишна мисия в космоса. Но докато е отсъствала нещата доста са се променили и тя се чувства като архаичен остатък от миналото. Излъчването на сериала ще започне от 3 юли наше време.

„Под купола“ пък ще използва самия Стивън Кинг за сценарист на първия си епизод. Интересно ще е да видим накъде ще поеме историята оттук нататък, а отговорът на този въпрос ще започне да се изяснява от 1 юли наше време.

И така, за да обобщим – Da Vinci’s Demons продължава на 22 март, Under the Dome – 1 юли, Extant – 3 юли.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата