maze runner

Приятелите или света?

Трейлър за „Лабиринтът: Последният кандидат“.

Изчакахме сценарият да се напише, изчакахме Дилън О`Браян да се възстанови от травмата си, за да завърши снимките, сега вече дочакахме и първия трейлър за „Лабиринтът: Последният кандидат“ – последният филм от трилогията (за щастие, няма да го делят на два отделни, както направиха с други адаптации на тийн-поредици). Той е изпълнен с екшън и изправя Томас пред труден избор.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Въпреки че предният филм не беше особено сполучлив, а закъснението на този не е добро от маркетингова гледна точка, може и да се окаже, че повечето време между втора и трета част ще се отрази положително на зрителския интерес. „Лабиринтът“ е последната все още жива адаптация на книжна тийн-трилогия и наскоро не е имало други опити за разводняване на жанра (може би няма и да има скоро). Също така, книгата дава добър завършек на историята, така че за сценаристите има достатъчно материал.

Езерните минаха през много премеждия, включително и заради Тереза, която ги предаде, но все още ги чака най-трудната задача – да намерят лек срещу чумата, унищожаваща света.

Премиерата на Maze Runner: The Death Cure се гласи за 9 февруари 2018 година.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата