5 коментара
thanos infinity war trailer

Разберете дали сте оцелели след „Отмъстителите: Война без край“

Внимание, в новината се съдържат СПОЙЛЕРИ за филма!!

Изображение с име: avengers iwpЩом така смело отваряте тази новина, значи вече сте гледали „Отмъстителите: Война без край“ и знаете как завършва той, както и за разбитите от него рекорди. Ако не, не е късно да затворите страницата и да се върнете когато му дойде времето…

И така, помните, че в края на Avengers: Infinity War Танос успява да оборудва своята ръкавица с всички шест камъка на вечността и я използва, за да затрие половината вселена. Буквално! Той вярва, че така ресурсите й ще бъдат запазени и тя ще стане по-хубаво място за оцелелите.

Сега имате шанса да разберете в коя половина бихте попаднали Вие! Дали синият титан Ви е убил, също като Спайдърмен, Доктор Стрейндж, Бъки, Черната пантера, Ник Фюри и още 3,5 милиарда души? Или пък ви е пощадил и ще имате шанса да продължите живота си, но в значително по-празна вселена? Не забравяйте да не се сърдите – все пак Танос не подбира и убива на напълно случаен принцип, така че всичко е до късмет.

Разберете дали сте сред живите или мъртвите тук!

П.С: Няма нужда да презареждате страницата. Резултатът, който получите от първия път, е окончателен! Ако сте с Adblock обаче има шанс страницата да не работи.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата