Трейлъри и тийзъри за Clone Wars s7, CAofSabrina p3, Altered Carbon s2

Кадри и обявления за предстоящите нови сезони на „Междузвездни войни: Войните на клонираните“, „Смразяващите приключения на Сабрина“ и „Суперкомандос“.

Събрахме нова колекция от трейлъри за предстоящи сериали, като този път всички са предложения от стрийминг-платформи и нито един не е телевизионен.

Започваме със Star Wars: The Clone Wars. Макар и обидени на Дисни за новата трилогия филми, много фенове простиха на компанията след като обяви, че възражда „Войните на клонираните“ за още един сезон, който да довърши започнатата история. Трейлърът определено е епичен, направен сякаш промотира високобюджетен блокбъстър, което със сигурност радва почитателите. Зад волана отново е Дейв Филони, който създаде сериала и го превърна в хит (а изигра много важна роля и за „Мандалорианеца“). Знаем, че историята няма как да завърши с хепи енд, предвид че се развива преди епизод III, но все пак ще бъде интересно да видим какво са ни подготвили сценаристите. Стриймването на последните епизоди започва на 21 февруари в Disney+, която, за съжаление скоро време няма да се предлага в България.

Продължаваме със „Смразяващите приключения на Сабрина“, чиято част трета излиза утре. Първият трейлър към нея всъщност представляваше музикален клип. Колкото и да беше интересно маркетинговото решение обаче, не може да няма и истинско клипче с кадри от следващите 8 епизода. То също е доста епично и загатва за още по-силна и уверена Сабрина, която ще слезе в Ада, за да спаси гаджето си, колкото и да възразяват лелите й. Още утре можем да гледаме новия сезон в Netflix.

За финал – тийзър към дългоочаквания втори сезон на най-високопрофилния сериал в тази тройка, Altered Carbon. За съжаление, в него няма кадри от предстоящия сезон, в който главната роля ще бъде изиграна от Антъни Маки. Някой обвиняват новия кастинг в прекомерна политкоректност, тъй като в книгата няма такава промяна, но реално в историята няма пречки за него, дори е по-скоро нереално Такеши Ковач да бъде само в един ръкав. Всъщност, от първи сезон се завръщат само Рене Елис Голдсбери (Куелкрист Фалконър) и Крис Конър (По). Други нови лица са Симон Мисик („Люк Кейдж“) като Треп, Дина Шибаби („Джак Раян“) като Диг 301, Торбен Либрехт като полковник Иван Карера и Джеймс Сайто като Танаседа Хидеки. Премиерата е на 27 февруари по Netflix.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

бгр

Трябва да чакам година и половина за нов сезон с Ковач,тоя ще го пропусна.Като са почнали да връщат герои от миналия сезон,да бяха взели и лейтенант Ортега.
Хареса ми,а и тя се е снимала във „филм“.

Петър Атанасов

Обърни се към „Бард“ да сменят имената на книгите 😀

Нед Ласков

Хайде да се съгласим всички, никога да не наричаме Altered Carbon Суперкомандос… мноо ва молиъ! 😀