1 коментар
Summer Glau ttt

Самър Глоу ще се изправи срещу Стрелата

Тя ще бъде противник на Оливър Куин в бизнеса

Изображение с име: Summer GlauЕдна от най-обичаните актриси в жанра ще гостува на хитовия сериал „Стрелата“. Самър Глоу ще играе Изабел Рочев – още една героиня от комиксите, на които Arrow се базира.

В края на първи сезон Оливър Куин се разочарова от Старлинг сити и прекъсна своя поход срещу несправедливостта. Но той няма да остави града дълго без надзор, защото появата на нов враг ще го мотивира отново да се захване с призванието си.

Именно в тази роля ще влезе и Самър Глоу още в началото на сезона. В комиксите тя става управител на Куин Индъстрис след смъртта на Робърт Куин. В сериала обаче ще бъде вицепрезидент на отдел Придобивки за Стелмур Интернешънъл – компания, която се опитва да погълне Куин Индъстрис след като ръководителят й отива в затвора.

Стивън Амел, който играе главния герой в „Стрелата“, наскоро каза, че няма нищо против да се превъплъти в същия герой и на кино – например в Justice League, филм, за който от доста време се говори, че може да бъде направен като подобие на „Отмъстителите“, но с други комиксови герои. Рядко се случва актьор от сериал да отиде на голям екран, но никога не се знае, а и сериалите все повече се доближават до филмите като ниво на предизвикван интерес и потенциал за правене на пари. Засега обаче, единственото сигурно е, че Амел ще се върне в ролята си за втори сезон на сериала, който беше официално подновен и ще започне новите си серии на 10 октомври.

Самър Глоу е вече известна сред феновете на фантастиката и често срещано лице в много различни сериали. Първата й поява по телевизията е в „Ейнджъл“, където за кратко се появява в един епизод. Славата й идва с ролята си на Ривър Там във „Файърфлай“. След това играе в The Unit, The 4400, The Big Bang Theory, Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Dollhouse, Chuck и Alphas. Най-близката й роля до поджанра на супергероите е в сериала The Cape. На Глоу й предстои да участва и в ЛАРП-приключение, наречено Knights of Badassdom, където ще бъде заедно с Питър Динклейдж от „Игра на тронове“ и Райън Куонтън от „Истинска кръв“.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата