2 коментара
green arrow

Дъщерята на Оливър Куин става „Стрелата“ в ново разклонение

Трейлър за последния сезон на Arrow.

Наближава премиерата на осми и последен сезон от сериала „Стрелата“ на тийн-телевизията CW. Продукцията започна сравнително скромно, но оглави колосална мрежа от сериали-разклонения, които са успешни както поотделно, така и заедно – в експерименталните събития, в които героите им се обединяват за общ сюжет, простиращ се върху серии от всички тях. Всяко нещо обаче рано или късно свършва и скоро ще настъпи моментът краят да дойде и за Arrow. Ето и трейлърът към последния сезон, в който виждаме, че много от починалите персонажи ще се завърнат, за да ни припомнят какво сме гледали и харесвали през последните 7 години.

https://www.youtube.com/watch?v=mb9YqIqkcN4

Много е вероятно Оливър Куин да срещне смъртта си по време на голямото телевизионно събитие в края на годината, Кризата на безкрайните земи. Именно това се случва и в комиксите. В голямото пресичане за пръв път ще вземе участие и Черната светкавица.

Отдавна се знае, че телевизията се опитва да удължи историята отвъд настоящия сериал. Един от десетте епизода на този сезон ще представлява потенциален пилотен епизод за разклонение, което ще разказва за дъщерята на Оливър и Фелисити от бъдещето – Миа. Главни герои там ще бъдат също Дайна Дрейк и Лоръл Ланс от Земя-2. Епизодът ще провери доколко публиката има интерес към подобен сериал. Времевата линия от 2040 година вече е позната на феновете, така че идеята за разклонение изглежда добра. Минусите около нея обаче са, че ще отнемат един от и без друго малкото епизоди на последния сезон, както и че едва ли ще привлекат на своя страна по-консервативните фенове на супергеройската вселена, които и без друго трудно приемат предстоящия „Батуоман“. Има възможност и разклонението все пак да не бъде поръчано.

Последният сезон на „Стрелата“ започва на 16 октомври българско време.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата