wolf pack sarah michelle gellar

Сара Мишел Гелър лови върколаци в нов сериал

Wolf Pack всъщност няма да е разклонение на Teen Wolf, а нов самостоятелен сериал.

Неотдавна предстоящият нов сериал „Глутница вълци“ беше представен така, сякаш ще бъде разклонение на „Тийн вълк“. Дори се прокрадна идеята, че филмът Teen Wolf, който ще излезе скоро, ще послужи не само за изпращане на любимите герои от стария сериал, но и за представяне на новите. Всичко това се оказа просто лъжовен маркетингов трик, за да се предизвика интерес.

А всъщност няма нужда от такива долнопробни трикове. Ако се съди по наскоро излезлия първи тийзър, стилът на Wolf Pack ще е достатъчно близък до Teen Wolf, за да зариби новото поколение. А за привличане на старото пък ще послужи Сара Мишел Гелър, която тук ще играе една от главните роли. В младините си тя се въплъти в култовия образ на Бъфи – Убийцата на вампири, с който остана в историята и паметта на днешните 30+ годишни зрители.

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Глутница вълци“ ще се фокусира върху двама тийнейджъри – Евърет и Блейк. Техният живот е променен завинаги след пожар, който буди ужасяващо свръхестествено създание. Двамата са ранени в хаоса и скоро откриват, че това ги привлича един към друг, както и към други техни връстници – тяхната нова глутница върколаци.

Премиерата ще бъде на 26 януари по Paramount+.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата