Трейлър за филма Teen Wolf

Героите от сериала „Тийн вълк“ се завръщат за още едно приключение.

„Тийн вълк“ се оказа неочаквано свежо сериалче, което продължи доста дълго. То роди и една голяма звезда – тази на Дилън О’Брайън, който след като изгря с чаровна поддържаща роля в Teen Wolf, стана главното лице във филми като „Лабиринтът“ и „Любов и чудовища“.

Преди време ви разказахме, че се работи по филм, в който героите от сериала, завършил след 6 сезона, да се завърнат. Уви, Дилън няма да участва в него, защото смята, че персонажът му, Стайлс, е имал добър край в серила и не иска да го разваля. Дали наистина е така, или просто звездата му вече е твърде ярка, а продуцентите не му предлагат достатъчно пари – само той си знае. Ще има обаче друго интересно завръщане – това на Кристал Рийд като Алисън, която уж умря в сериала, но сега ще се окаже жива.

Тийзърът е показан на Comic-Con в Сан Диего, най-голямото събитие за фантастиката през годината. Филмът се продуцира за стрийминг платформата Paramont+, където са и всички „Стар Трек“ сериали. Филмът ще послужи не само като епилог за познатите ни герои, но и като интродукция за новите персонажи, които ще гледаме в сериала-разклонение Wolf Pack в недалечно бъдеще.

Очакваме Teen Wolf през октомври.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |