1 коментар
koledna-igra12

Спечели една от фантастичните награди на SciFi.bg!

SciFi.bg прави мащабна серия от игри, за да зарадва читателите си за Коледните и Новогодишните празници! Включете се и спечелете книга, DVD, плакат или тениска!

Скъпи приятели! Вече е Декември, а наближава и един от най-големите празници – Коледа!

По този случай сме ви подготвили много специална изненада – серия от Коледни игри, всяка от които има своя собствена награда! Тази година наши спонсори са издателства „Колибри“, „Изток-Запад“, „Егмонт България“ и „Сиела“, които ще ви зарадват с най-силните си заглавия от жанра, стига да отговорите на поставените въпроси!

„Човешката библиотека“ също са развързали широко чувала с подаръците и ще раздават книги в хартиен формат на победителите от техните игри. Особеното при тях е, че те ще подарят и по една електронна книга на всеки, който се справи с предизвикателствата на задачите, които никак няма да са леки, но затова пък ще са много интересни!

Така се оказва, че ограничение в броя книги, които можете да спечелите, на практика няма!

Нашите нови приятели от „PR A+“ пък са ви подготвили още по-интересни изненади – DVD-та и плакати на най-обсъжданите филми от изминалата година!

Ние пък ще се опитаме да изкушим най-верните си читатели с игра във Фейсбук, на която ще раздаваме фланелки с образа на извънземния сладур Зипи – по една на всеки 50 включили се.

За всяка от игрите пускаме и рекламни банери на ротация под редовните ни статии, като тези банери могат да се публикуват навсякъде – ще се радваме, ако споделите за нашата мащабна инициатива във вашите сайтове, фейсбук страници или на вашите приятели!

Следете нашата страница за Коледните ни игри, където всеки ден ще публикуваме по нещо ново – поредната вълнуваща игра, която може да ви направи победители! Участвайте за любимите си заглавия и си спечелете качествено четиво, което да стопли зимните ви нощи! За повече подробности – тук!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата