4 коментара
Image13

Supernatural и сериалите на DC/CW – подновени

CW подновява 7 сериала наведнъж.

По време на прес-тура на Асоциацията на телевизионните критици (TCA) президентът на The CW, Марк Педовиц, обяви, че ще поднови седем от сериалите, които вървят в актуалния сезон (2016-17) по телевизията. Това са „Свръхестествено“ (за 13-ти сезон), „Стрелата“ (за 6-ти сезон), „Светкавицата“ (за 4-ти сезон), „Супергърл“ (3-ти сезон), „Легендите на утрешния ден“ (3-ти сезон), както и още два сериала, които не съдържат сай-фай елементи в сюжетите си – „Непорочната Джейн“ и „Шантавата бивша приятелка“. Макар сегашните сезони на тези предавания все още да не са приключили, феновете им ще се зарадват да научат, че ще ги гледат поне до края на 2017 година, а ако рейтингите им бъдат достатъчно високи – до лятото на 2018-та. Педовиц обясни решението по следния начин: „Ранното подновяване на тези седем сериала ще даде възможност на продуцентите ни да планират следващия сезон. Дава ни и солидна основа, която да надграждаме с нови сериали, които да се въртят на малкия екран цяла година.“

Бъдещето на сериалите, които бяха подновени преди време, но новите им сезони все още не са започнали, остава да бъде решено. Например „Древните“ – разклонението на „Дневниците на вампира“, ще се завърне с нов сезон през март и все още няма как да бъде определено дали ще заслужи своето подновяване.

https://www.youtube.com/watch?v=ZYHSone1K_4&t=8s

The Vampire Diaries пък ще излъчи последния си епизод на 11 март за нас. Все още не е сигурно дали Нина Добрев ще се завърне за финала, за да можем да я видим като Елена за последен път. Педовиц коментира: „Най-добрият начин, по който бих могъл да отговоря на този въпрос, е че Джули и Кевин (Джули Плек е продуцентката, а Кевин Уилямсън е създателят на драмата) са подготвили фантастичен финал.“

Друг сериал, който все още не е започнал новия си сезон, е „Стоте“ – той ще се завърне на 2 февруари българско време. Не е ясно какво ще се случи с „Честота“ (новата паранормална драма на телевизията). Рейтингите не са особено високи и няма да е голяма изненада, ако си остане само със сезон 1.

https://www.youtube.com/watch?v=z3koIh0Izwk

Съвсем скоро очакваме и премиерата на адаптацията на комиксите за Арчи – „Ривърдейл“. Макар да не е ясно дали сериалът ще намеси някои от свръхестествените си сюжети, вероятността е доста голяма (оказва се, че Сабрина – младата вещица е персонаж от комиксовата поредица). Засега обаче изглежда, че героите от малкото градче ще разрешават мистерия с убийство.

https://www.youtube.com/watch?v=zS6yNHuTSfE

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата